Wednesday, February 03, 2010

Bună luni dimineaţa

Într-o zi oarecare de luni, dimineaţa devreme, Gogu Kaizer se mobiliza către serviciu. În acea dimineaţă de luni, din cauza indivizilor de la meteo, era uber gheaţă pe jos. Dar uber, zic. Pentru că îşi uitase aderenţa acasă, Gogu Kaizer nu avea altă variantă decât să meargă foarte ţeapăn, uşor crăcănat şi puţin cam dubios pentru un mascul, pentru că arăta de parcă dansa pe Macarena.

Tot mergând aşa, fără rost, a ajuns pe o străduţă îngustă care duce către serviciu. Gheaţă în stânga, gheaţă în dreapta, gheaţă peste tot. Când mai avea fo dooj de metri până la ieşirea de pe acea străduţa, s-au "spawn-at" nişte vreo 5-6 câini care l-au recunoscut pe Gogu Kaizer (îi citeau blogul şi voiau autograf pe coadă) şi s-au gândit să-l bage în seamă. Au alergat entuziasmaţi către Gogu Kaizer şi au început să facă tot felul de glume proaste, gen lătrat Gogu Kaizerul, tentative de muşcat piciorul sau arătat că ei au aderenţă. Din nou, gheaţă în stânga, gheaţă în dreapta, gheaţă peste tot. Gogu Kaizer, ţeapăn, crăcănat şi dubios de felul lui, nu putea decât să sprechen cu ei şi să le spună chestii de genul "marche d-aici", "jet, mă" sau, conform Nea Mărinului, "bă da' voi n-aveţi serviciu?".

Într-un final, Gogu Kaizer a intrat la magazinul din capătul străzii să-şi ia de-ale plămânului. Câinii s-au oprit acolo, pentru că ei n-aveau bani la ei, iar Gogu Kaizer nu era nebun să-i împrumute, pentru că toată lumea ştie că nemernicii nu-ţi mai dau banii înapoi (îşi cumpără covrigi de toţi banii şi umblă cu ei în coadă)(nah, fiecare cu fetişul lui). Când Gogu Kaizer a ieşit din magazin după 38 de secunde, câinii au realizat că glumele lor n-au fost amuzante şi au început cu faze de-alea gen "Ohai, comansava?", "Ce faci, bo$$?" sau "Baro$$ane, nu l-ai văzut cumva pe Zdreanţă?". Şi, desigur, rânjeau caninii şi dădeau frenetic din coadă, de parcă ar fi avut o Nikită prinsă de ea.

După ce l-au escortat pe Gogu Kaizer fo treij de metri, au realizat că ei nu lucrează la aceeaşi firmă la care lucrează Gogu Kaizer, s-au întors înapoi la "Spawn Point" şi au intrat într-o animaţie de "idle", lăsându-l pe Gogu Kaizer să se întrebe şi-n ziua de azi cât mai e până la salariu.

Concluzia: O săptămână excelentă începe întotdeauna cu nişte câini care te latră.

PS: Stresiunea is over \o/

11 comments:

  1. Bai omule tu esti dus de-acasa :)))) Rad cu lacrimi... Nu-ti comentez prea des da sa stii ca-mi faci ziua cand scrii. Noroc bun!

    ReplyDelete
  2. esteeee :D gogu` o sa scrie mai deees :D

    ReplyDelete
  3. Da oare s-a gândit Gogu Kaizer că împrăştie feromoni la greu? Sau că a venit vremea să se impună ca mascul Alfa? Episodul spune multe despre viaţa lui Gogu Kaizer...

    ReplyDelete
  4. O saptamana si mai buna incepe dupa ce te-a muscat un caine!

    ReplyDelete
  5. Deutschland_uber_allesThursday, 04 February, 2010

    Na asa! Vezi ca se poate? Deocamdata depozitam benzina si grenadele in hangar. Dar nu uita: suntem cu ochii pe tine! (Mwu ha ha ha ha )

    ReplyDelete
  6. Omege (as in: OMG): asta trebuie sa fie una din cele mai amuzante chestii pe care le-am citit vreodata. Ma doare stomacul de ras si nu cred ca e de la faptul ca nu am mancat azi inca.
    Btw: stresiunea is not over yet, dar e penultima din viata mea :D

    ReplyDelete
  7. m-a apucat un ras isteric :))
    eu daca as fi vazut ca vin niste caini dupa mine sa-mi ceara autograf, cred ca as fi transformat gheata aia in pamant, cu ajutorul razelor x si as fi luat-o la fuga . sau as fi luat un turture si l-as fi aruncat dupa ei. :)))

    ReplyDelete
  8. Fain e cand vine catzelu` la tine si tu ai impresia ca vrea sa-l mangai.. si numa` ce-i la 2 cm de tine si`ncepe sa urle ca descreieratu` si se mai si urca pe tine sa-ti arate cine-i boss, daca se poate sa si rontzaie putin de geanta in care ai laptopul.

    ReplyDelete
  9. Yes yeees, stresiunea is over!

    ReplyDelete
  10. Genial... Am patit si eu una asemanatoare, doar ca la mine au fost 8 adulti cu 4 pui si s-a soldat cu muscarea mea inainte sa ma urc pe o bancuta din parc.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.