Monday, November 16, 2009

Mişcarea de luni dimineaţa

Nimic nu se compară cu o zi de luni în care ajungi la serviciu şi calculatorul decide că vrea Windows-ul reinstalat. E cea mai zi de luni perfectă. Trebuie să te duci după băjatul de la Hardware Cevaceva, să îl baţi la cap până acceptă că trebuie să muncească lunea, apoi să cari calculatorul până în biroul lui şi, în final, să-i faci vizite din 20 în 20 de minute şi să-l întrebi cât mai are până e gata.

Şi pentru că asta nu era de ajuns într-o zi de luni, Gogu Kaizer a trebuit să-şi mute biroul din Colţul Vesel. Asta a presupus chestii de genul: desfăcut toate firele care zăceau pe sub birou, dat jos muţunachii înfipţi în tavan şi duşi la noua "locaţie", şters biroul de praf, aranjat biroul, înfipt fire în calculator şi făcut vizite random pe la băjatul de la Hardware Cevaceva în scop de bătut la cap vis-a-vis de "cât mai are, frate, ăla?".

Bine, toată alergătura asta a lui Gogu Kaizer nu prea se compară cu ce s-a întâmplat sâmbătă în Plaza - s-a dansat, s-au împărţit pliante şi "finger hula" (cerculeţele mici şi albastre care se pot învârti meseriaş pe deget), s-au dat cercuri oamenilor care aveau chef să "hula hoop" şi, nu în ultimul rând, au venit sportivi de renume (Andreea Răducan, Mihai Covaliu, Laura Badea, Otilia Bădescu, Diana Oprea, Viorica Susanu), care au vorbit despre importanţa sportului pentru un stil de viaţă echilibrat. Dar cel mai important lucru e că oamenii au fost interesaţi să afle mai multe despre diabet, despre cum îl pot preveni sau controla:

1 comment:

  1. Workflowul prestabilit ma omoara. Nu poti merge la baie singur fara acceptul baiatului care contorizeaza iesirile la baie.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.