Tuesday, June 02, 2009

Storşăn. Adida' Storşăn.

Odată la 800 de ani şi ceva, când Marte se aliniază perfect cu Jupiter şi cu Pluto şi în noaptea respectivă e lună plină, iar lui Gogu Kaizer i se duc la mama lui Naiba tălpile de la başcheţi, în acea noapte unică şi perplexă, Gogu Kaizer începe să bântuie prin magazinele de specialitate în căutarea unor noi başcheţi pe care să-i poarte la fel cum scrie.

Cu alte cuvinte, în urmă cu o săptămână şi ceva, Gogu Kaizer înnebunea inestetic şi se isteriza de lene căutându-şi başcheţi. S-a plimbat, aşa, destrăbălat cum merge el, din când în când în pasul ştrengarului, prin juma' de oraş, târând cu sila după el una bucată Scorpy (unde "sila" nu e o persoană, cum am fi toţi tentaţi să credem).

Aparent, Gogu Kaizer e destul de mai naşpa la cumpărături decât Scorpy, pentru că cică "te rog eu, trăiască ţie tot neamu', ce-ai pe casă şi tot ce vrei tu, ia-i pe-ăştia, chiar dacă au dunga aia de 2 mm pe interior, dar numai ia-ţi naibii başcheţi" (e posibil ca formularea asta să nu fie fix la fel la fel cu aceea de acum o săptămână şi ceva, dar în mod sigur e mai dramatică). Asta nu l-a oprit, însă, pe Gogu Kaizer să nu-şi ia başcheţi. Nu. Însoţit de promisiuni ce implicau lipsa activităţii sexuale timp de inuman de mulţi ani de acum înainte ca şi răsplată pentru tortura din ziua respectivă, Gogu Kaizer s-a întors acasă târât cu sila de una bucată Scorpy, dar hotărât să continue a doua zi.

Doar că a doua zi, pentru că îi expirase concediul, Gogu Kaizer a trebuit să se ducă la serviciu, unde a început să uneltească mişeleşte despre cum o să mai cutreiere el restul oraşului în căutare de başcheţi ca un haiduc ce e (adică îmbrăcat cu nişte izmene şi încălţat cu nişte opinci). La un moment dat, însă, un coleg de-al lui a făcut cel mai gestul de a-l scuti pe Gogu Kaizer de încă un umblat brambura prin oraş. Mai exact, i-a dat link la aceşti băjeţi, unde Gogu Kaizer a dat 3 clickuri, a zis că vrea başcheţi şi s-a trezit cu ei la uşă în două zile.

Singura noutate de aici e: salut Gogule Kaizerule, hai că bine ai venit în 2009, vezi că nu mai e nevoie să molfăi gumă prin juma' de oraş ca să-ţi cumperi chestii, pentru că poţi să-ţi cumperi lejer de pe net.

1 comment:

  1. Si-am incalecat pe-o sa/ Si v-am spus povestea acea/In care Gogu Kaizer brunet/ Si-a luat bascheti de pe net.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.