Wednesday, May 14, 2008

Long time no Kaizer

Unul din cele mai înfricoşătoare lucruri pentru Gogu Kaizer e să viseze că munceşte. Adică, ce redundanţa lui, până şi în momentele de maxim degeabism e bântuit de ce face la serviciu, ceea ce e inuman de groaznic. Păi:

Moment 1 (acum ceva timp, pe vremea când era la departamentul de testare şi butona cu spor ce butona el acolo):

Se făcea că Gogu Kaizer era la el la ţară şi trândăvea cu burta la soare în uber hamacul improvizat de el. Până acum, uber vis. Ce poate fi mai frumos decât să leneveşti şi să visezi că leneveşti? Însă secundele de fericire îi erau numărate, pentru că brusc, cerul s-a întunecat. Gogu Kaizer s-a ridicat şi şi-a aţintit privirea către cer. Nu mică îi fu mirarea când din norii negri au început să cadă telefoane. Mii de telefoane, cu versiunea gata de testat. Unul din ele îi cazu la picioare. Nedumerit, Gogu Kaizer l-a înşfăcat şi, excesiv de beligerant, l-a rupt. Apoi a început să alerge haotic după celelalte 800 de mii de telefoane, în nobilul scop de a le călca în picioare cu ură.

Moment 2 (noaptea trecută)

Se făcea că Gogu Kaizer era la serviciu (pentru că acum e un tânăr foarte conştiincios, care nu se grăbeşte niciodată să ajungă la serviciu, pentru că nu întârzie niciodată; d-asta e el conştiincios, da, da), alături de gaşca din Teh Lair. Şi cum mâncau ei vocale acolo liniştiţi, făcând exces de glume proaste la adresa Şniţelului, apare din neant un caracter dintr-un joc la care a lucrat Gogu Kaizer, caracter care i-a făcut cadou lui Gogu Kaizer nişte sechele. Deloc surprins să-l vadă acolo, Gogu Kaizer a iniţiat procesul de brutalizare şi l-a iniţiat pe respectivul caracter în Axioma Durerii.

În altă ordine de idei, Gogu Kaizer vă recomandă să citiţi varianta în engleză (dacă linkul ăla e epic fail, click aici) a acestui minunat blog. Spicuiri random de pe prima pagină:
  • Until you get there, must depăşeşti mortăciunile that the park căruciorul axis perpendicular to the road.
  • After you pay, you have the right to beleşti eyes of a half hours from receipt of the house and you wonder what you gave atâţia money.
  • All bloggerii are luzări.
  • Passengers who apologize for any damage brought to any other passenger are the most fraieri.
  • Because Gogu Kaizer is quite Merry today
  • Never mind, because Gogu Kaizer and recalled another thing, which wanted to a povestească here yesterday, but what yesterday was in coma and leşinat sleep, was quite egoist that zacă periodically to the office, creierii împrăştiaţi on the keyboard. Desigur, asta doar în momentele în care nu avea nimic de făcut.
  • That is Gogu Kaizer and has been upgraded to eye with a super "item" that will bring prominence and more bârna.
  • It would be better not to do manoeuvres that might take damage from giugea.
Caramba, zic.

1 comment:

  1. Uber google has uber translatation software that traduces my uber compositioned text for this uber comentaryu.
    Vorba chinezului: We both are cool!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.