Wednesday, April 23, 2008

Capiu weekend is capiu

Gogu Kaizer a avut parte de cel mai weekend capiu de săptămâna asta. Totul a început în seara zilei de vineri…

În seara zilei de vineri…
Gogu Kaizer mergea nonşalant către acasă. Fiind cul de felul lui, nu se grăbea, pentru că nu avea de ce. Brusc, şi-a amintit că Scorpia tocmai plecase până în ţinuturile natale, aşa că a mărit viteza. Destul de rar se întâmplă asta, deci Gogu Kaizer trebuie să profite la maxim, recte destrăbăl: nişte DoTA, nişte Farscape, nişte luat seminţe făcut “ptiu!”, turnat pe gât în exces nişte un Schweppes Bitter Lemon şi, nu în ultimul rând, dormit ca derbedeul pe tot patul. Lăfăială şi alte astea.

Desigur, pentru că Gogu Kaizer e talentat la a-i merge exact cum vrea el, a avut parte de o surpriză din partea calculatorului, care a hotărât că muşchiul lui vrea neapărat Windows-ul reinstalat. Molcom şi impertinent, Gogu Kaizer a reuşit să ducă la bun sfârşit doar o parte din planul lui de “omg, Scorpy nu-i acasă”, şi anume ultimul punct, în care derbedeul horcăie cu spume pe tot patul.

În beatitudinea dimineţii de sâmbătă, Gogu Kaizer a purces la meşterit calculatorul. E ca şi cum ai avea o Dacie 1300 din 1638, toamna, şi pentru că sâmbătă dimineaţa nu ai ocupaţie, te înfigi în garaj şi o desfaci cât să o pui la loc până seara, având grijă să te mânzoleşti de benzină/vaselină până la umeri şi să te ştergi pe pantaloni, astfel încât să pară că te pricepi la ceea ce habar n-ai să faci de fapt. Adică Gogu Kaizer a terminat cu tâmpenia aia de calculator cam în acelaşi timp în care Scorpy se plictisea uitându-se la el.

Mai pe seară, Gogu Kaizer primeşte nişte un telefon de la FCB, care FCB zicea că „Hai, bă, târtane, la bowling!”. Fiind campion la bowling în satul lui, Gogu Kaizer a acceptat provocarea. Partea aiurea e că sunt puţine locuri de dat cu mingea în popice în oraşul ăsta. Primul spre care s-au îndreptat a fost acel City Mall, care era gore şi avea toate „mesele” ocupate până la miezul nopţii. „Nu-i nimic! Mergem în Unirii!”, ziseră amatorii. Desigur, nu mică le-a fost surpriza când au primit acelaşi răspuns şi de acolo, plus unul bonus „Mno, mai sunt încă 3 persoane care aşteaptă după ce se eliberează acolo”. În adevăr, erau 3 flauşaţi rezemaţi de nişte beţe care se uitau strâmb către Gogu Kaizer.

Concluzie 1: Nu prea găseşti locuri libere la bowling sâmbăta seara, pe la 9:30, decât dacă faci o rezervare.

Dezamăgiţi şi concavi, eroii noştri au pornit către o chestie pe lângă Cişmigiu pe care Gogu Kaizer nu şi-o mai aminteşte acum, pentru că a stat înăuntru fix 6,34 secunde. De acolo, fără niciun stres, au pornit îndrăzneţi către mega-restaurantul lui Papi. Papi e un nene care are un restaurant, iar restaurantul lui e o chestie unde poţi să-ţi faci nunta sâmbăta seara, când Gogu Kaizer caută bezmetic localuri cu mese libere.

Cu lacrimi în ochi, inconştienţi şi răpuşi de isterie, au hotărât să facă o ultimă încercare: Valea Regilor. În sfârşit, după 3 ore de umblat dampururea, eroii noştri au stat la o masă şi s-au uitat unii la alţii pufăind cu spor. Parcă narghileaua aia n-a avut niciodată un gust atât de bun. Asta pentru că, desigur, era condimentată cu nişte „epic victory ftw!!1”.

Concluzie 2: Păi dacă narghilea nu e, nimic nu e.

De prisos ca Gogu Kaizer să menţioneze că a doua zi a lenevit cu ură. Dar cu ură, zic. Drept pentru care va lua toată povestea de mai sus şi o va face propunere de weekend pe WeekendManiac, unde existau mai multe idei culăreanu de weekend de departe mai interesante decât instalatul Windows-ului sâmbătă dimineaţa, ceea ce vă doreşte şi vouă. Oricum, Gogu Kaizer va inspecta site-ul înainte de fiecare weekend, pentru a se asigura că are un plan de rezervă.

3 comments:

  1. io aj vrea sa stiu de ce spui ca ereai liber ca nu era scorpy cu trema pe y acasa si apoi te-ai apucat de dezosat calculatoriu, carele citez,"Adică Gogu Kaizer a terminat cu tâmpenia aia de calculator cam în acelaşi timp în care Scorpy se plictisea uitându-se la el." de ce nu spui miercure capie, in loc de weekend capiu? capiu vine de la capy de urzici, nu?

    ReplyDelete
  2. ingriai uitat fix motul "castanului" : partea in care dupa narghileaua aia de "toti banii" si nectarul ala de provenieneta iraniano-dubioasa ne-am tarat trupsoarele pana la mexican. Mare ne-a fost surprinderea cand am vazut ca e deschis si ca o Morgana in desert am inceput sa ne facem planuri de cum o sa ne umplem burtile, respectiv celulitele, in seara cu pricina. Pentru ca doua rele nu fac una buna nici daca le pui crucis si pt ca Gogu Kaizer are cam tot atat noroc cat o broasca par, dupa 20 de minunte de insiruit la coada am fost dati poftiti bucurestean afara. Asta asa.. ca tot ne plictisisem in seara aia!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.