Wednesday, February 20, 2008

WTF?

Alerga haotic fără niciun fel de destinaţie. Nu simţea decât cum îi vibra corpul la fiecare bătaie a inimii, însă nu se sinchisea nici măcar să se întrebe de ce pulsează aşa de tare. Pentru o secundă, a reuşit să realizeze că picioarele parcă deveniseră o entitate separată de el, mişcându-se fără să-l asculte cu o viteză care-l uimea şi pe el. În câteva secunde ajunse afară. Strada era luminată slab pe ici, pe colo, însă ploaia ameninţa să răpească şi ultima fărâmă de lumină. Nu se opri. Bezna se adâncea pe măsură ce înainta.

Din casa din care ieşise auzi ţipătul creaturii, care fu de-ajuns cât să-i dea impresia că a mărit viteza. Fără să se uite înapoi, simţea că se apropie de el. Disperarea puse stăpânire pe el când începu să audă din ce în ce mai aproape paşii grei ai urmăritorului. Se familiarizase cu întunericul şi asta îi sporea încrederea. Un zgomot asurzitor îi monopoliză timpanele şi simţi cum pieptul îi ia foc. Din nou, avu impresia că a mărit viteza. Începu să audă din ce în ce mai tare ploaia, scârţâitul porţii din capătul străzii şi paşii grei din urma sa.

Auzul îi reveni complet, la timp să asculte cum se prăbuşeşte pe-o parte în faţa porţii încuiate. Se întoarse rapid cu spatele către poartă şi se rezemă de ea. Simţea cum căldura se transforma în frig şi cum se scurge din piept în tot corpul. Pierduse mult sânge din cauza săgeţii ce-i străpunse plămânii şi privea uimit cât de mult a reuşit să îl traverseze o simplă săgeată. Se credea mai rezistent. Din întuneric, paşi grei şi rari aduceau cu ei doi ochi roşii, care-l fixau. Urmăritorul ajunse lângă el şi îngenunchie să-l poată privi batjocoritor în ochi. Apoi ridică mâna...

Şi acum, după acest mirific WTF, aveţi şansa să alegeţi finalul:
a) Respectivul moare în beznă.
b) Respectivul se trezeşte, nevenindu-i să creadă că a avut un coşmar atât de real. Buimac, dându-se jos din pat observă cu stupoare că ţine în mână cheia pe care o furase din casa respectivă şi din cauza căreia era urmărit de creatură.
c) Bă, wtf?
d) Parcă visai melci paranormali noaptea...
e) Mă gândesc să deschid un business în România.
f) Eu zic că e ok să moară în beznă.
g) Ăsta e poll sau care-i treaba?

Chestia de mai sus ar putea avea 3 destine diferite. Unul e cel în care alegeţi finalul din cele de mai sus. Al doilea e cel în care chestiunea păţeşte ceva de genul ăsta (în care, la final, apare Adi Minune şi bagă la trombon). Al treilea - şi cel mai puţin probabil, după părerea Kaizerului- e cel în care voi veniţi cu posibile finaluri chiar cul şi care chiar se potrivesc cu faza de mai sus.

PS: Da, asta a visat Gogu Kaizer în urmă cu două nopţi. Nu ştie ce film a văzut sau ce Alone in the Dark a jucat, dar promite că nu mai face.

8 comments:

  1. lol, eu chiar voiam sa ma fac programator de jocuri. ma rog, inca vreau, da i'm having second thoughts daca chiar asa o sa visez noaptea :) gg gogule

    ReplyDelete
  2. ...clipa in care se auzi un vajait de sageata trecand foarte aproape de strainul ranit si infingandu-se in capul creaturii. apoi urmara alte doua segeti ce-i stranpunsera corpul greoi. se auzi un ghrol si apoi un lichid verzui si vascos, mirosind a cadavre putrezite incepu sa se scurga din corpul inert. din intuneric aparu un strain imbracat intr-o haina lunga si neagra. gluga ii acoperea partial fata dar chiar si asa ranitul putea sa zareasca o parte din trasaturi...incertitudinea se risipi dupa ce ii vazu long bow-ul dar era atat de slabit incat ceda slabiciunii ce-i cuprindea corpul celula cu celula si adormi.

    ReplyDelete
  3. clipa in care gogu kaizer si-a dat windwalk, a reusit sa scape pentru o secunda dar atacatorul avea gem , lucru surpinzator pentru gogu kaizer si acuma culmea culmilor avea si haste in sticla, ffs isi zise gogu kaizer. Atunci a venit Krobelus care a nimicit atacatorul cu un ulti gigea pentru ca avea aghanim

    ReplyDelete
  4. io zic ca furase cheia :)

    ReplyDelete
  5. moare in bezna fara discutii.

    ReplyDelete
  6. deci in noaptea in care visai tu asta eu visam partea a doua.
    carevasazicaaa... poarta de care se sprijinea omu din visu tau era poarta de la cotroceni pe unde intra presedintii.
    si sa continuam: senzatia de strapuns cu sageata ii aparuse pentru ca in acelasi vis a simtit ca vine primavara chiar in ziua urmatoare. din acest motiv a hotarat cu sangele rece, racit de transpiratia rece de pe sira spinarii, sa schimbe a patra foaie din partitura pentru marsuri militare prezidentiale cu prima pagina din piesa LUST FOR LIFE.
    el era seful trombonistilor din fanfara prezindetiala de la cotroceni si era putin curios sa vada cum va decurge primirea presedintelui serbiei de acu doo zile.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.