Friday, February 15, 2008

Premiile "Gogu Kaizer" 2008 - Primele ceva-ceva

Chiar dacă unii nu pot sta nici măcar 5 minute pe blogul ăsta [lucru cu relevanţă zero, lol] sau chiar dacă unii au descoprit monotonia din acest blog [wilkommen zu der club, zic], ca de altfel şi naşpitatea template-ului [btw, ăsta era temporar, lol, pentru că GK va reveni la primul şi cel dintâi], Gogu Kaizer preferă să sufere de durere în ştromeleag şi să-şi vadă de-ale lui. Lol.

Drept pentru care prezintă ochilor voştri beliţi acum la acest blog, fix la acest rând, în speţă exact la această literă şi va considera că dacă o mai lungeşte mult cu faza asta cu belit ochiul fix într-un punct, cineva va primi ceva în belire. Nu ştie sigur cine, nu ştie sigur ce, dar ştie sigur că desigur. Aşa că, trecând peste voturile voastre, care oricum nu au fost luate în considerare, dar care, în schimb, au avut partea lor de vină şi v-au dat senzaţia că puteţi să decideţi ceva p-acolo, iată despre câştigători:

1. Premiul "Gogu Kaizer" pentru degeabism se acordă proiectelor anulate, care nu sunt cul.
Raţionament: Proiectele anulate chiar nu sunt cul, Berilă nu există, moneda EURO e degeaba prin definiţie, groapa din intersecţia de la Dristor a fost astupată, iar lipsa simţului umorului e deja la ordinea zilei.

2. Premiul "Gogu Kaizer" pentru că e GG se acordă Californication-ului şi Şuielor Paparude.
Raţionament: Teoretic, Gogu Kaizer n-a votat, însă dacă ar fi votat, Californication ar fi fost la egalitate cu Şuie Paparude. Dar deh, Gogu Kaizer n-a votat. Teoretic.

3. Premiul "Gogu Kaizer" pentru veveriţe se acordă tuturor candidatelor.
Raţionament: Aşa e tradiţia categoriei. Plus că, dacă vă uitaţi la rezultatele poll-ului, toate sunt la egalitate, deci oricum nu e loc de vreo mânărie kaizeriană, care mânăria kaizeriană e întotdeauna cinstită.

4. Premiul "Gogu Kaizer" pentru muzică dampulea se acordă, din nou, tuturor candidaţilor.
Raţionament: Anul trecut a ieşit un super scandal pe tema asta. Gogu Kaizer a vrut ca anul acesta să evite aşa ceva, astfel că toţi candidaţii acestei categorii sunt declaraţi câştigători. Aşa nu se va supăra niciunul. Pace!

5. Premiul "Gogu Kaizer" pentru cinematografie se acordă melcului din "Lassie şi bandiţii flauşaţi".
Raţionament: Afară ninge şi e posibil ca Piticu să fi păţit ceva. Să sune cineva la 911. Sau pe Anda Adam.

A doua etapă vine săptămâna viitoare. Până atunci, poate face şi Gogu Kaizer rost de net, lol.

1 comment:

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.