Monday, December 31, 2007

2007 kaizeristic

Previously, on Gogu Kaizer:
Und now, on Gogu Kaizer: 2007.

Next season, on Gogu Kaizer:
  • MîB v002
  • GK vs
  • Interviu cu.
  • GK - Teh Movie
  • GK - Teh Book
  • Adevărul despre bloggeri
  • Viorel, Blană, Cos şi restul celor care citesc acest blog şi lucrează cu GK
  • ... şi celelalte bălării de rigoare
LE: Cel mai tare "Previously", btw:

Saturday, December 29, 2007

Merry Kaizer

Revenire spectaculoasă după un croşeu de caltaboş, sincronizat perfect cu o porţie de fripturi la grătar, la care s-au adăugat sarmalele de rigoare şi restul familiei de preparate specifice perioadei. Da, dom'le, GK s-a întors de pe plaiurile natale cu burta plină, buzunarul gol, dar cu nasul la fel de mare.

Cel mai important lucru este că, după două reprize de cumpărături alături de Scorpy, în două zile consecutive, GK a ieşit învingător. Cele 800 de ore petrecute prin magazine n-au reuşit să-l doboare. GK - Scorpy in shopping mode: 1-0

Atenţie, zic. Urmează un post a la Cos, Blană & Viorel:
Salut. Azi am fost la cumpărături. Sunt super fericit că am reuşit să îmi găsesc în sfârşit pantalonii mult visaţi. Acum mă simt bine. Îmi fac ceva de mâncare şi apoi îmi voi tăia venele. În timp ce mă voi lovi constant cu laptopul peste glezne, mă voi gândi la bieţii brazi care au fost tăiaţi de Crăciun. Ieri, Blană mi-a zis că nu am făcut research ca lumea. Astăzi încă sufăr. Salut.

Dar să nu uităm că Viorel nu mai e muci la Warcraft 3.

Hai că a fost un an gege. Păi am avut:
  • Întâlneli dese cu posesori de bloguri [care întâlneli au fost destul de ok]
  • Multe videoclipuri cu buci goale de gagici aproape goale
  • Că tot a venit vorba de chinezisme d-astea, Fane Bănică Jr. tot nu a aflat că Elvis e mort. Eventual putrezit.
  • Diverse maxime despre bloggeri. Majoritatea bloggerilor care folosesc la maxim puterea feed reader-ului nu citesc decât titlul unui post. Îl deschide, îl parcurge în două secunde şi gata. Altă majoritate a bloggerilor nu citesc alte bloguri decât pentru a vedea dacă e menţionat în blogul respectiv. De bine sau de rău - nu contează.
Dacă nu mai se găseşte net până pe 31, GK vă urează de pe acum despre "la multi ani" şi "un an nou uber fericit". Aveţi grijă să nu muriţi în beznă, încercaţi să nu mai aveţi prejudecăţi, renunţaţi la tentaţia de a fi aroganţi şi zâmbiţi mai des. Distracţie plăcută, yoyoyoyo, astea, zic.

Friday, December 21, 2007

Forme, holograme, metafore

Cică e oficială treaba. Eddie Ţone s-a mutat aici. Ca super bonus de super lansare, a prestat despre un interviu cu Mihai, autorul blogului cunoscut sub numele de Gogu Kaizer. GG!

LE: Cică anul următor se lasă şi cu nişte surprize pe-acolo [ceva legat de Gogu Kaizer, desigur].

Wednesday, December 19, 2007

Chestii random

"Vai, ce-mi place să fiu grafician. Să mor io. Ţie nu? Ia uite, băi, ce-am făcut... Băi, ce-am putut să fac, băi, frate... Bâc! Îc! Îăâc! Cum făceam, bă, că nu-s globber? Băi, sunt un adevărat artist!", zise graficianul care stă în faţa lui GK în ultimele 3 minute. E destul de funnea să auzi fără să vrei un om care vorbeşte singur.

V-a mai povestit GK despre cum au montat băieţii de la aici o cameră de supraveghere chiar în spatele lui GK? Să filmează ei tot ce se mişcă. Problema [lor] e că GK deja a venit cu un super plan pe care, vorba lui, vorba lui, vorba Radului, l-a văzut într-un film. Şi anume: se face o poză la tot etajul din exact acelaşi unghi şi se pune în faţa camerei. Desigur, cum a zis Cos, când sunt toţi la muncă. Şi când toţi se fac că muncesc. Dar cum se face că GK scrie pe blog acum? Păi a scos camera din priză, Blană e la masă [dar o să vadă asta când se întoarce -----> fail] şi, cel mai important, şi-a terminat treaba pe ziua de azi.

Cea mai aiurea bălărie ce poate exista în perioada asta nu e reclama stupidă la Coca-Cola cu Moş Crăciun care are nasul roşu de la băutură, nici aia cu acele camioane pline de beculeţe roşii în care şoferii se duc la curve pe bonuri şi nici un concert de-al lui Ştefan Elvisnuemort Bănică JR. Nu. E Metrorexul organului genital feminin, pentru că deja au început să spameze colinde prin difuzoarele alea obosite în care mai borăşte câte una o fază de genul "Următorul tren circulă fără călători" sau "Bă, dobitocilor, unde dracu' vă mai urcaţi, că trenul e deja full". De ce în restul anului nu se aude niciun fel de altă muzică în staţiile de metrou? Acum câţiva ani difuzau ProFM-ul, parcă. În orice caz, pentru asta există MP3 playerele.

Ok, s-a întors Blană. În loc de final: nu uitaţi că Viorel e no0b la Warcraft 3. Vioreeeel! Îţi faci, mă, blog?

Tuesday, December 18, 2007

Întrebările zilei

1. Da' tu ştiai că ai viteză de până la cinşpe ori mai mare?
2. Dar ştiai că azi se dau prime?
3. Dar tu ştiai că de oriunde în ţară poţi intra pe net formând acelaşi număr de telefon?
4. Dar ştiai că noi avem o filială la Iaşi?
5. Şi Zapp are acum acoperire la nivel naţional. [<---- punct]

Bonus: Gogu Kaizer e singurul care vroia să-i spargă faţa puştiului din reclamă?

Sunday, December 16, 2007

GL's Christmas Party

E 14:40 şi Gogu Kaizer încă mai are o oarecare urmă de durere de creieri, o uşoară stare de somnolenţă ameţitoare [adică dacă mişcă dovleacul, ameţeşte şi-l ia somnul] şi pohtă de haleală [aka foame]. Păi aseară a fost petrecerea de Crăciun organizată de firma la care lucrează GK punct.

Ok. Pe la un 20:14 GK şi Scorpia căutau super clubul în care era anunţată super petrecerea. Pe invitaţiile primite scria într-un colţ că se ţine în fostul Space, actualul Eclipse. Era şi o adresă tipărită pe invitaţia aia. Adresă la care draci dacă era vreun Eclipse sau Space. Nu, nene, era un Live Club. Care Live Club nu e Eclipse sau Space. Nu. E Live Club. Probabil că târtanii care au organizat treaba ţineau neapărat să bea şi să crape tot. Calici.

Dacă prima jumătate de oră a fost mega plictisitoare, GK nu poate spune acelaşi lucru despre restul petrecerii. Nu de alta, dar a turnat în el cam de toate şi nu-şi mai aduce aminte decât frânturi vagi din ce se întâmpla aseară.

Frânturi vagi din ce se întâmpla aseară:
  • Paul şi Dragoş nu ştiau unde naiba e Clubul.
  • Blană Trafic a întârziat, iar Oana citeşte blogul lui GK. Salut, Oana! ^_^
  • GK vrea mărire de salariu. Salut, Blană, Paul, BLucaci!
  • Viorel s-ar putea să-şi facă blog.
  • A venit şi Dominusul, care avea freza nefăcută.
  • Şeriful Radu a venit, a socializat cam de 30 de lei [estimativ, că toată consumaţia a fost moca] şi a plecat.
  • Deze trăieşte.
  • Şeriful Cristi apare în poze, dar GK nu-şi mai aminteşte de ce.
  • Gaşca Alin-Zuzu-High-Ace-Seth-Derk-etc era în celălalt capăt al clubului, călătoria către acel loc nefiind imposibilă pentru GK.
  • La un moment dat, GK a pierdut-o pe Scorpia. 10 minute mai târziu, bucuria s-a terminat, că l-a găsit ea pe el.
  • Răzvan Dascălu crede cu tărie că nu e nimic rău scris de el pe blogul ăsta. Ca să nu aibă dreptate: e prea neinteresant şi deloc important astfel încât să fie menţionat mai mult de două ori pe acest blog [e posibil ca fraza asta să aibe logică].
  • Fetele de la Market Survey nu s-au dezbrăcat. Ceea ce pe de-o parte e bine, că sunt multe dolofane acolo [ca să nu zicem vaci].
  • A venit şi Durerosu'. Din fericire, a stat ascuns ochilor lui GK aproape toată noaptea. Din nefericire, singurul moment în care nu a stat a fost cel în care a dansat. Din fericire, GK nu are poze cu el. Din nefericire, GK încă mai e marcat de acel moment.
  • Viorel joacă Warcraft 3 ca o fetiţă şi a observat că ultimele 3 posturi conţin fraza asta. La naiba!
  • Au absentat şi ar fi fost frumos din partea lor să fie văzuţi la un astfel de eveniment: Baicone, Câine, BLucaci [evident, se lăsa cu poze incriminatoare şi cu şantaj grav dacă venea], Sun, Riglă, Bătrânul Tom, Subiectiv, Albă-ca-Zăpada.
OK, dacă e să mai fie ceva la fel de neinteresant, va continua lista. Acum GK trebuie să presteze despre reveneală.

Piticule, vezi că ninge.

LE: Prea târziu. GK doar ce a dat publish la ăsta şi feed reader-ul arăta un articol necitit acolo.

Friday, December 14, 2007

I can has aderenţă?

Capiu de somn fiind, Gogu Kaizer a făcut mega greşeala să se încalţe cu fesul de dimineaţă. A se înţelege prin "fes" că adidaşi şi nu ghete. Care adidaşi habar n-au cu ce se mănâncă aderenţa. Până la serviciu, Gogu Kaizer a făcut super exerciţii de echilibristică, crescându-şi, astfel, tonusul muscular la picioare cu 0,0016%.

Pe de altă parte, noroc cu Piticu, care e întruchiparea linkulului din bancul de anul trecut cu
-Bă, ninge.
-Dă-mi link să văd.
-Na.

De final, mesajul de "bună dimineaţa" al lui Cos pentru unu', Răzvan:


De notat că Viorel n-a participat la crearea gestului imortalizat în poza de mai sus. De memorat pentru examen: Viorel joacă Warcraft 3 ca o fetiţă. Adică atunci când vede că pierde, se bosumflă, aruncă un "Eu nu mă joc pişatul ăsta de joc" şi iese din joc. Gege ^_^

Wednesday, December 12, 2007

Nişte un concurs

Vezi că până pe 10 ianuarie trebuie să trimiţi nişte poze cât mai bestial făcute de bestialul aparat foto al bestialului tu. Unde, cum, când, cât, cui, de la de unde, pentru la peste cui, înspre la de la de cine şi răspunsuri la multe alte întrebări, găsiţi aici.

PS fără niciun fel de legătură: Viorel joacă Warcraft 3 ca o fetiţă.

Megacity Empire: New York

Căscaţi ochii şi minunaţi-vă. Sau doar căscaţi şi atât. Jocul din titlu e super proiectul la care a lucrat Gogu Kaizer în ultima vreme în mod oficial. Şi din a cărui cauză ajungea seara acasă pe la 11-12. Şi care a ieşit pe piaţă, deci nu mai e niciun secret, aşa că puteţi să vă aruncaţi un ochi peste el şi să-i spuneţi lui Gogu Kaizer cam ce părere aveţi. O mai amplă descriere aveţi aici. De ţinut cont ar fi că jocul e produs 100% în super studioul din România, de o super echipă deci uber great success, astea.

Notă: Viorel nu face parte din super echipa de tycoon, pentru că joacă Warcraft 3 ca o fetiţă.

[moment de laudă over]

Saturday, December 08, 2007

Gugle zice că...

Gogu Kaizer n-a mai făcut asta de multă vreme, dar încă nu e timpul pierdut. S-a holbat el aşa, de felul lui [-> Holnatron 3000], şi a scos un danf de hohote când a văzut cam ce caută românu' pe net [şi a ajuns la Gogu Kaizer pe blog]. Păi uită-te şi tu, de felul tău, aşa [deci cu copy-paste din lista de căutări, da? să nu se existe discuţii, zic]:
  • cat de mare e nasul lui gogu kaizer - 5 căutări numai săptămâna asta, 76 în total. Începe să bată la ochi. Acuma, pe bune, ce răspuns ai putea să dai la o întrebare d-asta? Vrei dimensiuni? Vrei comparaţie cu alt nas? E destul de mare, te asigură Gogu Kaizer... ^_^
  • putrezila - ăsta cine dracu' mai e?
  • veverita incapabila sa decida singura - Îţi trebuie neapărat, a? Ai de unde alege, stai drept.
  • adunarea cu 1 - Bine că măcar ştii să scrii...
  • ai fost virgina ti-ai pierdut virginitatea si nu iti vine ciclul o luna - Gogu Kaizer crede că asta era pentru Nihasa. În caz că Nihasa n-are timp să-ţi răspundă, îţi zice Gogu Kaizer care e treaba: ai belit-o. Nu e întrebare, e certitudine. Ar putea fi un fel de mirare, dar numai dacă află mă-ta.
  • am doare - Vag.
  • bataie ernest - Sorrea, pe blogul ăsta se este numai despre bataie moga.
  • cum poti sa vezi la cineva in calculator - Cu şurubelniţa? Cu forţa? Cu silă?
  • cum sa-i dau la cineva sign out? - Ăsta le are cu semnele de punctuaţie. Din fericire, răspunsul la asta e simplu. Cu şurubelniţa? Cu forţa? Cu silă? Cu scârbă? Cu o flegmă-n ochi?
  • cum vrajesti o fata sa te placa - Îţi iei un tricou cu "Giglo Iatliano 500 ero", o pereche de raiaţi verzi, pantofi cu bot ascuţit, ochelari de soare Gukki, 3 tone de gel în freză şi gata. Fetele sunt leşinate după stilul ăsta. Nici măcar nu trebuie să deschizi gura să articulezi cuvinte. Sunt de ajuns 2-3 consoane şi-o vocală. R, S, T, L, N şi E sunt din oficiu.
  • dizainar - La tine-n cap, bă!
  • filme porno dar sa le vad - Lui Gogu Kaizer îi place că mai apare câte-un d-ăsta care ştie el exact ce vrea de la viaţă. Îi explică el foarte clar lui Gugle ce vrea, găseşte fix ce i-a clocit lui creierul ăla pătrat şi pe urmă se dă super ciumec în faţa prietenilor lui că e tovarăş cu Gugle ăsta.
  • gogu scuipa - Din când în când, mai ales când se spală pe dinţi.
  • ma doare - Meriţi.
  • morandy gay - De acord.
  • nu porn - Da' de ce nu, mă, a? Ce-are?
  • porno cu bahmuteanca si prigoana - Eşti bolnav, amice. Meriţi blocaje prin trafic şi fisuri anale, ca să meargă bine cu ceea ce cauţi.
  • raluca arvat porno - Sună interesant.
  • serial cu ala care deschide usi - Hai să mori tu? Şi l-ai găsit? Ştia ăla să deschidă uşi sau nu ştia?
  • sex oral indiferenta implica-te - Admirabilă atitudine. Bravo, fată.
  • ultimele secunde din viata mea - Emo alert!!!11
  • aidi mess - Hai mai du-te naiba...
  • am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am observat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi - Gogu Kaizer e uşor bulversat, dar, în mod ciudat, interesat de modelul ăla mai lung şi cu nasturi.
  • google chuck norris apasa ma simt norocos - Te-oi simţi tu norocos, dar Gogu Kaizer are o vagă impresie că eşti retard.
  • n-ati vazut un manz maro? - Nope, sorrea. :(
Mai sunt 1254 de căutări, zice Analytics ăsta. Dar data viitoare, lol.

Monday, December 03, 2007

Oups! I did it again!

Gogu Kaizer e în stand-by în acest moment, aşa că mă văd nevoit să iau atitudine. După ce am discutat în prealabil cu Ariel, am hotărât să dăm năvală aici. Să punctăm, zic, fără linkuri:
  • Am ajuns la o oră la care am găsit mesele "principale" [ălea din faţă, lol] ocupate. Ne-am pitulit printr-un colţ, pe undeva, la o masă destul de lungă. Ne-am aruncat super gecile pe băncile de acolo şi, la scurt timp, mai multă lume ne-au încredinţat grija propriilor geci. Din păcate, nefiind garderoba, ne-a durut exact undeva de ele.
  • Am făcut iar super-joke-ul cu schimbat ecusoanele, Ariel devenind Kaizer, iar eu Ariel. Super cul. N-a râs nimeni.
  • A bănănăit pe acolo şi Aprozarul. Nebărbierit. Păi aşa ne prezentăm, dom'le, la un eveniment galactic cu blogggggeri?
  • Bogdan îşi merită pe deplin lanebuni.ro-ul.
  • Mi-am făcut griji, la un moment dat, că nu am nimerit unde trebuie. Lipseau Piticu şi Subiectiv.
  • Dezamăgit de absenţa lui Adrian Ciubotaru.
  • Sper ca unele poze făcute acolo să nu cunoască niciodată lumina internetului.
  • Am cântat cu Nihasa. După ce s-au dat premiile. Ne-au furat! E numai vina lui Costin, care nu vrea să-mi dea numărul de telefon al prieteni sale. N-am insistat prea mult la faza asta, că avea casca la îndemână. We shall meet again, padawane! Ai grije.
  • Am cântat cu Nihasa şi anume Britney Spears - Oups! I did it again. Omg, teh horror.
  • Habar n-am cine era tanti blonda care punea muzică şi habar n-am dacă are blog. La un moment dat, eu cu Nihasa am vrut să trecem dintr-o parte a localului în cealaltă, traversând scena. Don'şoara s-a crizat instat: "Nu vă urcaţi pe scenă!". Când am cântat cu Nihasa, sper că am terorizat-o destul urlând în microfon către ceilalţi "Nu vă urcaţi pe scenă". A, şi mai era şi faza cu "Cântaţi mai încet, că sare discul!". Din spusele celorlalţi, s-a uitat destul de foarte super urât.
  • În timp ce purtam ecusonul cu "Ariel", o don'şoară a făcut o glumă super originală: "Speli bine?". Devenisem Ariel de o juma' de oră şi deja auzisem gluma aia de 4 ori.
  • Ok, dacă îmi mai amintesc ceva, voi continua lista.