Sunday, July 15, 2007

Bălăceală

Daca vrei sa te duci la ştrand, sa te bălăceşti si tu ca tot romanu', nu-ti lua la tine telefoane, portofele, surubelnite, bete de chibrit arse, hartie igienica la mana a doua [sau mai bine zis, la fundul al doilea lol]. Si imbraca-te cu cele mai jerpelite haine pe care le ai prin casa. Cele mai zdrente [nu, mah, Gogu Kaizer nu se refera la Oana The Voranu] [desi atunci cand zici "zdreanta", iti vine in minte Oana The Voranu] [lol Gogu Kaizer nu s-a gandit la chestia asta] [bine, Gogu Kaizer va reformula]. Cele mai oanazăvoranu haine pe care le ai. Pai pentru ca romanu' e in stare sa fure toate chestiile enumerate mai sus. Asa, daca tot ti le fura, macar stii ca si-a luat teapa.

Parca devine un fel de "inclus in pret" chestia asta. Ce, vrei la strand? Pai platesti [lol l-a luat ameteala pe Gogu Kaizer] [omg se invarte] taxa de intrare si mai donezi si niste chestii - ce ai tu prin casa si nu-ti mai trebuie. Asta da fenomen de caritate.

3 comments:

  1. oferta e mult mai bogata. pentru ca aceiasi oameni carete ajuta sa scapi de chestiile alea, au in oferta si manele la empifrii si coji de seminte in jurul tau.

    ReplyDelete
  2. Guglea... mai bine te duci in padure ma (vorba bancului ala vechi)

    ReplyDelete
  3. Mi s-a-ntamplat si mie chestia asta. Un bulibasha mic mia luat portofelul...insa l-am aflat si a fost vai de el. Insa acum nu mai trec pe langa shtrand ca prin apropiere e si cortu lui ala si poate ma prinde cu altzi bulibashi la inghesuiala.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.