Friday, July 13, 2007

Ancient Empires 2

De la Glu, aia care au facut si Zuma pentru telefon. Prin metrou, prin tramvai sau oriunde/oricand avea timp. Mai mult, din cauza acestui [vezi ca poti sa joci un demo p-acolo] joculete a stat Gogu Kaizer juma' de ora pe budă. Sa termine nivelul 7. Pana acum, ăl mai captivant joc pe telefon pe care l-a jucat Gogu Kaizer pana acum. Una bucata review aici si inca una aici.

5 comments:

  1. Juma' de ora? Slab Gogule. Nici n-ai apucat sa-ti amorteasca turloaiele. Noi stim ca tu poti mai mult. gg!

    ReplyDelete
  2. Dupa 4 sau 5 zile de eforturi asidue cu mari intreruperi, Drullea a reusit. A citit tot blogea lu Gogu de cand a plecatulea el si pana acu. Bine ca Gogu a prestat mai putin pe ultima suta, ca dupa februarie Drull incepuse sa-si smulga paru (de pe pept e vident, Drull e chel). Acu trecand la trebi serioase si ptr ca isi permite dat fiind ca e cititor veteran al lu Gogu (facem club mah), sfaturi ptr Gogu: una. scrie draq si tu mai mult, adicalea nah e bine ca le gandeste Gogu mai mult acu si e mai de calitate da si cantitatea conteaza (intreaba orice veverita), plus ca pere efectu surpriza dacalea e asea de rare, doo. Gogu e Gogu , nu uita cine e Gogu, tre. e doar un blog Kthnxbaibai

    ReplyDelete
  3. Bai, te rog eu o chestie, daca dai peste aia care au facut Prince of Persia WW da`le doua peste borcane. Prea usor, prea scurt. Booooring.

    ReplyDelete
  4. @clawoo, mai bine vino tu sa ne dai cate una, daca te tzine :)
    Eu am 1,80 si 135 de kile, designerul are putin peste 1,80 si peste 100 kile si el, graficianul e marunt da' are si el multe kile, asa ca doar ne uitam urat la tine si crapi :)
    @gogu - incearca tower bloxx :)... de la digital chocolate. e fuckin' addictive. Si eventual si naval battle (parca...) de la gl.

    ReplyDelete
  5. omfgbbq! de cand asteptam continuarea... Cell battery here I come!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.