Thursday, April 19, 2007

Re:

De cand s-a mutat cu un etaj mai jos, Gogu Kaizer e violat anal brutal neprotejat constant de munca. Asa ca presteaza nesigur lucruri pe care nu le intelege inca. Si asta din cauza Rinocerului, care ii zice "Pai fa si tu asta", Gogu Kaizer face, ii arata si Rinocerul intreaba dupa 6 ore "Ai facut si tu ce te-am rugat? Te-a durut in talpa...". Asa ca Gogu Kaizer ii fute un dos de palma dupa ceafa si Rinocerul se linisteste.

Si toate astea din cauza lui Pinky, care e un lenes si nu l-a chemat pe Gogu Kaizer mai devreme la etajul si de mai de jos de jos mai jos decat asta la care e Gogu Kaizer acum mai jos.

Dilema existentiala a lui Gogu Kaizer: Gogu Kaizer a facut ieri o gluma si personajele din jur au ras. A devenit Gogu Kaizer ca si ei sau ei au capacitatea sa inteleaga si alte glume decat d-alea cu 24 de biti? A se raspunde obligatoriu cu a doua varianta, ca daca se raspunde cu prima se va primi un genunchi in creieri pentru a fi sparti.

Ariel, care e treaba cu exmatricularea? Sunt retarzii aia atat de cretini? La cate comentarii ai strans, putem sa punem de-un mitting si de-un protest la Ministerul Educatiei. Si Gogu Kaizer nu glumeste aici. Nu uita ca si-a pierdut simtul umorului.

Gogu Kaizer will be back after reclamele la tampoane, pentru ca e la ciclu cate multe zile pe saptamana.

2 comments:

  1. Hail to you champion! Mai dai si tu semne de viata :D. Si la intrebarile tale existentiale... normal ca her Kaizer a devenit ca si ei :D

    ReplyDelete
  2. Gogu a devenit intr-adevar ca ei... adik roman. Nu-ti mai meriti titlul de tzigan. faca il vrei va trebui sa muncesti si sa postezi mult de acu inainte ! Spor la abereala !
    P.S. Dac tot l-au dat afara pe Ariel, io zic sa il bage si la LAGAR, ca vad ca nu se mai poate vb liber in Romania !
    Andrei... ;)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.