Sunday, March 25, 2007

Mărunţişuri

1. Breazu nu a fost mentionat pe blogul lui Gogu Kaizer. Eroarea tocmai a fost corectata. De fapt, Breazu e atat de special incat merita un post numai al lui. Special in sensul de "provocat mintal". Adica retard, ca suna mai onomatopeic.

2. Mangaierea noptii isi revarsa caldura peste parchetul zgribulit. Talpile-i sunt reci - a si uitat de ele. Cu o miscare reflexa a mainii deschise geamul. Aruncandu-si cu un arogant dispret privirea catre muritori, surase mandru: "LoL".

3. Sunt multi cei care vor sa moara in bezna. Putini sunt cei care-i ajuta.

4. Nu exista Iad sau Rai. Exista Bucuresti.

5. Gogu Kaizer vrea o tema noo pentru blogea al lui. Dat fiind ca tigan, e normal sa se apuce de studiat php si alte macaroane d-astea. Pai daca vrei ceva frumos, fa-l cu mana ta. Moment in care perversii zambesc scurt, gandindu-se la altceva.

6. E noapte, e tarziu, a fost o sambata cu alergaturi, o vineri seara cu bere+gratar. Lipseste ceva...

7. Ghid inuman de rectiliniu de evitat contactul pe messengereanu':
a) Te faci ca invisible pentru personajul respectiv.
b) La un moment dat, cand ai chef si vezi ca personajul respectiv e onlinea, fa-te si tu onlinea pentru el si baga-te putin in seama, dar grabit [cu "hai ca eu plec ca ma asteapta Hitler"].
c) Repeta pasul anterior de inca 2-3 ori.
d) Acum poti sa-l si stergi din lista.

Nota: ghidul se foloseste cand ai in lista o persoana care te enerveaza, iar tu, baiat cu bucă, te simti putin dampulea sa-i zici in fata ca "ba, da' mai du-te si-ntr-a ma-tii din cand in cand".

8. Iisus vine! Ascundeti-va! Faza tare e ca Iisus triseaza la jocul asta, dar noi nu putem sa-i zicem ca "bă, eşti bulangiu?" ca ne mai da inca 10 porunci. Adica el a zis ca "nu'sh ce nu'sh ce, numar pana la Apocalipsa, nu'sh ce nu'sh ce aolo, femee, da' mai lasa-ma-n durerea mea nu'sh ce nu'sh ce, cine nu e gata, il rastignim in locul meu".

9. E 3 sau e 4? Ceasul de la calculator zice ca 3, ala de la telefon zice ca 4. Na dilema: de unde stie Gogu Kaizer pana la cat a stat azi-noapte?

3 comments:

  1. gogu este nevoit sa si foloseasca intuitia feminina,
    la faza asta

    sau poti s o dai si pe anatomie si sa ti aduci aminte in ce pozitie iti era clitorisu: clirotris plin, semiclitoris..

    glumesc, ca mi place de tine coaie :)

    ReplyDelete
  2. nu imi place deloc despre aceasta schimbare de ora. mai ales cand e vorba de mers la munci a doua zi :((

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.