Thursday, February 22, 2007

Da, bre

Noroc cu Cosmarul si Filipul, ca au facut gestul cu leapsa asta si astfel a reusit si Gogu Kaizer sa-si readuca desktopul la normal. Pentru ca si-a reintrodus FerestreleXP in cretinitatea asta de masinarie a diavolului, d-aia.

Dupa care, trebe toate alea setate si desenate si masacrate cum erau inainte, ca Gogu Kaizer are o fixatie si e paranoic cand vine vorba de instrumentul sau.

Billule Porti, stiai ca daca instalez FerestreXP piratat si schimb acolo, la registri, un 0 cu un 1, merge sa-i fac update direct de la ma-ta din serverul ma-tii de pe site-ul ma-tii? Stiai? Nu stiai, ca esti un dobitoc infect, care nu stie sa faca un OS coerent si logic, ma-ta, ca zic de ma-ta prea mult, ma-ta!

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. On-topic: Si o babutza jmechera cu un kalash la Gogu la usa ! Cioc Cioc !
    La care Gogu: "Cine eee ?"
    Raspuns: "I'm Bill's Mother and you will be punished, because you modify Windowze's registry !" Paca-paca-paca-paca...etc
    Si ultimele cuvinte ale Gogului: NU TRAGE DOM' SEMACA SUNT EU LASCARICA"
    La care ma-sa lu BILL, ca si cheala de Britney Spears: "OOOPS I DID IT AGAIN ! Lascarica I love you ! Please, do not die ! You are so young and you have such a big "shtromeleag" ! And they all die so happy !
    Off topic: Gog' ai vazut ma ca si-a facut si Exarhu blog ? Apropo erai un ascultator de Rond, pe vremea cand era la Pro FM noaptea ?
    Artistu... ;)

    ReplyDelete
  3. ai pus si tu link catre blogul meu de real succes si asta nu merge. :(
    da` las ca imi iau eu domeniu ! cu toate ca filip.net, .org, .com, .ro, .orice sunt luate. ma gandeam la un www.pilif.net :)

    ReplyDelete
  4. Păi şi de ce îl mai foloseşti dacă ţi se pare aiurea? :) Şi nu înţeleg ce are a face 0 şi 1 cu Bill Gates, şi de ce e un dobitoc infect, sau, chiar, de ce ai impresia că EL face vreun OS?

    ReplyDelete
  5. 1. Pentru ca m-am obisnuit cu el prea mult.
    2. Are de-a face pentru ca asa vreau eu si pentru ca merita sa-mi indrept nervii catre el.
    3. Nu, dar de la el porneste totul.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.