Sunday, December 17, 2006

Idei nocturne

Daca Gogu Kaizer ar fi fost Mos Craciun, s-ar fi costumat ca Zorro, numai ca in loc de palaria aia penibil de lata ar fi avut o sapca d-aia de ciumec, cum au ciumecii in videoclipurile cu ciumeci. Si in loc de sabia aia subtire, ar fi avut un cocean de porumb cu care ar fi batut copiii cand veneau sa-si ia cadourile. Dupa asta le-ar fi luat cadourile si le-ar fi spus ca nu se epsista Mos Craciun, in timp ce dansa din buric.

Daca te enerveaza cineva, nu prea mai renteaza sa-l injuri. Mai bine ii urezi ceva de rau, care stii sigur ca o sa i se intample si esti mai impacat cu moralitatea constiintei tale. De exemplu "Iti doresc sa ai muci! Multi. Si sa-ti curga constant cate doo kile de muci pe zi. Si sa n-ai servetele si sa fi nevoit sa te stergi cu maneca"

Daca esti in ASE, la cursuri, in 2101 [si restul salilor pana la 2204] si te plictisesti, incearca sa dai foc la banca cu bricheta. Gogu Kaizer a testat chestia asta. Intr-adevar, ia foc banca. Dar verifica si tu, ca poate Gogu Kaizer se inseala.

Moartea e cam dampulea. Stii ca te asteapta si pe tine, dar nu stii cand si unde. Si ce dracu' intalnire mai e si asta cand doar unul din cei doi stie ora si locul intalnelii? Daca intarzii, sigur o sa faca spume la gura. "De ce-ai intarziat? Stau si te astept ca proasta! Bueablubleablabla!" Lui Gogu Kaizer ii e mila de gagicu ei.

7 comments:

  1. Dear Gogue, you are not particularly sane. Da' ma diqstrez zilnic cu ce bagi tu p'acilea, care zic ca e mistok. Ca sa zic asa...

    ReplyDelete
  2. draga gogule, de acord cu restul , dar faza cu sapca de cimeg e naspa. zorro cu sapca ? e prea fumata. asta nu! in schimb restul da!! daA!!! deacord!

    ReplyDelete
  3. deniciunacord, gogule. absenta scorpiei iti dauneaza grav!

    ReplyDelete
  4. hahahaha, si mie imi place cand raman singur in w/e :D

    ReplyDelete
  5. bliss vorbeste prostii. A se observa ca in absenta Scorpiei, Gogu a inceput sa gandeasca, el este stapanit de o forta creatoare care il obliga sa scrie toate prostile astea si sa imparta cu lumea din intelepciunea milenara care il cuprinde

    ReplyDelete
  6. sa inteleg ca de vreme ce gogu n-a mai postat nimic s-a intors scorpia acasa si l-a omorat cand a gasit bobul de "hrrrrc, ptiu!" pe jos si firimiturile in pat?!? :)

    ReplyDelete
  7. moartea aia seamana cu scorpia sau mi se pare mie? :))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.