Friday, October 13, 2006

Nimic anormal

Gogu Kaizer a fost azi pana la facultate. Cu 300le, desigur. Trei chestii in toata calatoria:

1. La Romana, in intersectie, un mic accident. Un individe cu un Mercedes [parea nou] a fost "acostat" de un autobuz [226 parca]. Adica 226le venea dinspre Universitate, era pe banda a treia si, cand semaforul era pe verde, a incercat sa treaca pe prima banda pentru a opri in statia aia din fata ASEului. Cretinul cu Mercedesul l-a pupat frumos in fund.

Fiind doar un trecator, Gogu Kaizer a asistat din mers la discutii. Soferul autobuzului era vizibil socat de stricaciunile Mercedesului [bara din fata cazuta, aripa din stanga-fata indoita, farul spart; 226le nu avea nici pe dracu']. Un individ la fo treij de ani, inalt, slabut si cu o expresie a fetei incarcata de alte probleme. Soferul Mercedesului - un individe la fo 50 de ani, la costum, plinut, cu parul carunt - a coborat din masina si a inceput sa faca despre scandal. "Cretinule, uite ce-ai facut! Mergem la bolitie, sa-ti ia permisul! Daca ma omorai? Sau calatorii? Am relatii, ba! O sa ajungi sa iti vinzi casa sa-mi platesti bara de la masina!"

Intrebarea lui Gogu Kaizer: din moment ce ai bani, ai influenta, ai relatii... de ce vrei sa faci rau unui om doar pentru ca nu e ca tine? Cat de satisfacut te simti cand vezi ca omul ala e pus in situatia sa se intrebe daca mai poate supravietui, daca mai poate sa isi permita sa traiasca? Corect, pentru ca poti. Pentru tine e un rahat. Ai bani sa-ti cumperi inca 4 masini ca asta. Maine o sa te intalnesti cu prietenii tai anosti si cu gandacii care te pupa la stromeleag si o sa te mandresti cu ce-ai facut.

Gogu Kaizer uraste bogatanii aroganti. Probabil ca ii vor da doar o amenda soferului de 226 si o sa treaca peste, dar totusi trebuia exprimata frustrarea lui Gogu Kaizer.

2. La intoarcere, in alt 300. Inghesuiala, caldura, picioare strivite, coate in ochi, coloane strambe, babe chele si mosi imputiti. Doi "băjeţi" urlau unul catre altul, in timp ce din telefonul unui [Mototolea V1050] racnea un "Dusmanii.... am bani.... fetite.... moare dusmanii...":
- Ba, da' poza aia cu mine cu ochelarii de sudor n-ai salvat-o!
- Pai esti prea urat, ba, ca sa stai salvat la mine in telefon! Eu nu tin poze cu oameni urati in telefon!
- Pai si atunci de ce ai poze cu mă-ta?

3. La intersectia Mihalache cu linia lu' 41, autobuzul a oprit in intersectie. Nu s-a mai miscat de acolo. Gogu Kaizer s-a dus la munca pe jos, fumand 4 tigari de furie si injurand Reatebeu'. Pai azi e vineri, 13? Norocul lui Gogu Kaizer ca nu e superstitios. A spart 3 oglinzi in 21 de ani. N-are nici pe dracu'. Nici bani, nici masina, nici nimic.

3 comments:

  1. povestea cu reatebeul nu ti s-ar intampla daca n-ai avea ghinionul sa fi nevoit sa muncesti :(
    noroc cu scorpia ca iti indulceste zilele&noptile :)

    ReplyDelete
  2. vous n'auriez pas la vie si je ne vous aimerais pas

    ReplyDelete
  3. Haha

    "N-are nici pe dracu'. Nici bani, nici masina, nici nimic".

    De exceptie :))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.