Tuesday, September 26, 2006

The Longest Journey

Jocul preferat al lui Gogu Kaizer. Pe langa decorul in care se desfasoara actiunea, povestea in sine e uimitor de bine conceputa. Cei care nu au o afectiune deosebita fata de genul asta de joc (Quest/Adventure), vor renunta probabil dupa primele 5 minute. Gogu Kaizer stie cazuri. Insa pe el l-a captivat. Daca vreti un joc in care povestea se imbina perfect cu decorul si cu soundtrack-ul, este alegerea perfecta. A, muzica este compusa de Bjørn Arve Lagim si Tor Linløkken. Daca nu ati auzit de ei, gasiti intreaga colectie aici. Macar pentru a va forma o idee.

4 comments:

  1. mama de cand n-am mai auzit de the longest journey. april ryan... acest joc este cauza a destule nopti nedormite pentru cele mai interesante puzzleuri (ala cu cristalurile bate totul), pentru story-lineul minunat, personajele misto conturate, grafica extraordinara (si asta inca din primele 5 minute iti dai seama). et in arcadia/stark ego.

    doua jocuri pe lumea asta l-au mai egalat intr-ale noptilor pierdute: planescape torment si the good, the old, and the funny day of the tentacle. (vorbim comparativ doar ca nopti, nu compar grafica bla bla).
    deci tlj are stampila ctc merimeri. plus lauda eterna domnului Ragnar Tørnquist. *bows*

    ReplyDelete
  2. Pacat de limitarea la rezolutia aia asa mica :(
    Pare interesant jocul, doar ca nu am timp sa trag de el prea mult.

    ReplyDelete
  3. l-am jucat pe asta ... shi l-am jucat shi pe 2 :D
    super tari jocurile ... apropo .. am torrent cu 2 ;) lasa pe undeva mail/id daca te intereseaza :D

    ReplyDelete
  4. aaaaaaaah, multzam de muzica
    je este maniac cu muzica din joace
    vezi http://www.midi.lx.ro

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.