Tuesday, September 12, 2006

Gogu Kaizer - ucigas in serie

Gogu Kaizer se afla in acest moment pe teren, cu un reportaj in direct. Doreste sa faca public faptul ca tocmai a omorat una din secretarele din CSIE si ca isi recunoaste fapta. Si n-o regreta.

Dupa o ora de asteptat la o coada de 4 oameni, a intrat si Gogu Kaizer sa vorbeleasca cu tanti secretara. Dupa multe blablabla-uri, tanti secretara ii spune lui Gogu Kaizer sa revina peste o ora, ca n-are chef sa se uite prin nush'ce dosare acum. Gogu Kaiyer s-a cam infuriat la faza asta. Instantaneu a pus mana pe lingurita cu care tanti manca o prajitura ieftina de ciocolata si i-a scos un ochi cu ea. Dupa asta, a sarit pe birou, a luat monitorul ala pe care-l avea ea in fata ochilor, i l-a facut guler (adica i-a dat cu el in creieri si i-a intrat pe gat) si i-a indesat tastatura pe gat.Heheheh, nu prea putea sa o inghita, ca nu mai putea sa-si largeasca gatul, dar Gogu Kaizer i-a bagat-o tasta cu tasta. Surprinzator, Gogu Kaizer inca mai avea energie in el pentru a-i aplica acestiea o lovitura de gheara-la-ficat. Dupa care a luat pixul si i-a strapuns beregata cu el. De 5 ori. Pentru ca i s-a parut ca tanti secretara se uita arogant cu un ochi la el, Gogu Kaizer i-a scos si celalalt ochi. Ca sa fie estetic. Nici macar nu s-a patat de sange. Dupa care s-a trezit.

Pentru ca si-a luat o zi libera de la serviciul minune la care se sta si se primesc bani dampulea, Gogu Kaizer n-are alta treaba decat sa stea dupa tanti Eu-conduc-facultatea-asta-si-tu-nu-esti-decat-un-salam-de-vara ca sa aiba chef sa il rezolve cu o amarata de mutare in alta grupa. Mama lor de comunisti...

6 comments:

  1. Bă, tu postezi de pe telefon? :P

    ReplyDelete
  2. inseamna ca ai telefon din aia shukar. mama voastra de capitalisti!

    ReplyDelete
  3. Nu, posteaza probabil de la IAC. Telefoanele din alea shmekere au limita la textul introductibil... Chestie de browser-ul folosit.
    Secretarele ar trebui sa aiba parte de acelasi tratament ca si violatorii: sodomizare cu parcmetre infasurate in sarma ghimpata.

    ReplyDelete
  4. Tugurlan: nu
    Utopic: nu
    Sir Alex Ice: da, de acord, sustin fabricile de sarma ghimpata. Nu se stie niciodata cand ai nevoie de ea.

    ReplyDelete
  5. Am inteles de la un asha-zis experimentat intr-ale comunicarii ca cica daca le iei tare pe duduile de la secretariat, cica te rezolva mult mai repede.. are de-a face cu reverse psychology, zic eu.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.