Monday, September 04, 2006

Ce-a facut Gogu Kaizer azi

Gogu Kaizer a ajuns in stupida situatie de a trage de ăia de la Programare sa faca treaba. Ei cica au treaba, presteaza despre jocuri, dar nu pentru Gogu Kaizer. Dar ce, Gogu Kaizer are draci pe el?

In fine. Punandu-si in Winampea o singura melodie care avea sa se repete pentru tot restul zilei, Gogu Kaizer si-a pus castile peste urechi si s-a cufundat in scaun, holbandu-se la monitor ca un gandac la un spray de muste. Chiar daca n-are de munca, Gogu Kaizer n-are voie sa se uite la filme, sa se joace, sa stea pe site-uri porno sau care sa ridice moralul sau sa stea acasa. A fumat ca un ornitorinc toata ziua, si-a numarat degetele de la picioare de 19 ori, a mutat un dulap de 8 ori in acelasi loc doar ca sa aiba ce face, a numarat cate zile mai sunt pana la salariu (dar a uitat), s-a mai contrazis cu Scorpia si a mestecat Orbit fara zahar la care i-a pus el zahar, ca sa fie mai dulce (na, bă, vedeti că poa' sa aibă şi zahar?)

Si pentru ca derbedeii aia au plecat in Mexic, n-a mai jucat nici Dota (spre satisfactia Scorpiei). Bă, astia care sper ca ati ajuns in Mexic si cititi chestia asta: cu cine mai joaca Gogu Kaizer Dota acum? Nu v-ati gandit si voi inainte sa plecati? Sper ca odata ajunsi acolo sa nu uitati cum se presteaza, nu? Adica, pentru inceput: alup iţaul. Pentru ca Gogu Kaizer trebuie sa joace cu noobi acum. Pe care ii bate. Invariabil.

4 comments:

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.