Friday, August 18, 2006

Ultimele 20 de secunde din viata lui Willy


" Oare la ce se gandea ...? Sa fi fost fericit? ... Ingandurat? ... Sa nu se fi gandit la nimic?

Pacat, dupa parerea mea. Candva, un balon mare, galben, frumos, lucios, cu un chip prietenos si numele trecut sub papion inveselea atmosfera in zona. Dar timpul le schimba pe baloane ... In foarte (relativ) scurt timp, Willy a inceput sa se smochineasca, sa se piperniceasca ... a inceput sa devina inutil. A devenit un lucru incomod prin simpla prezenta. Atunci, o decizie a trebuit luata.

Scurt-metrajul urmator (nu numai ca scoate in evidenta talentul regizoral, sclipirea de geniu, si maniera unica de captare a cadrelor) infatiseaza ULTIMELE 20 DE SECUNDE DIN VIATA LUI WILLY.

Acest program este interzis minorilor sub 16 ani dar poate fi vizionat impreuna cu/sau/ori cu/impreuna cu/insotiti de/in compania/sub indrumarea parintilor sau familiei. Programul poate contine scene EROCTICE, cu tenta SNAFF, CRIME SANGEROASE in OSAKA sau MICUL TOKYO, DRAME INCOMENSURABILE, RUPERI DE SUFLETE, MANELEs sau alte chestii ORIPILANTE.

NU ESTE RECOMANDAT CARDIACILOR!!!!

CeNeA a decis sa sanctioneze cu somatie publica pe Gogu kaizer si Bebe Mihaiescu deoarece au incalcat prevederile art. 101, alin 1, litera c si ale art. 99, alin. 1 din Codul de reglementare a continutului audiovizual, precum si pe cele ale art. 3, alin. 2 si 3 din Legea Audiovizualului nr. 504 versiunea consolidata, care prevad ca jocurile si concursurile trebuie sa se desfasoare in mod corect , iar regulile trebuie sa fie clare si aduse la cunostinta telespectatorilor in mod corespunzator. (WTF?!) "

6 comments:

  1. ou mai gad ...a murit uilliii :(((
    sariiitii criminaliii
    ba ce uameni pe netu din ziua de azi ba... hai dracu ai facut film cu uillii...o sa ramana in istorie ca primul mare actor ucis cu bestialitate in timpul filmarilor
    Amin

    ReplyDelete
  2. lol, ar trebuii să-ţi patentezi termenul "snaff".

    ReplyDelete
  3. Orice termen folosit de Gogu Kaizer aici, care nu se regaseste in vocabularul limbii romane, este licenta poetica si trebuie tratata ca atare. Lui Gogu Kaizer ii este lene sa tot patenteze. Se prinde lumea, daca e cazul...

    ReplyDelete
  4. Se întâmplă că "snuff" (varianta corectă) nu e termen românistic.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.