Friday, August 04, 2006

Reporterii

Gogu Kaizer si-a adus aminte ca este enervat la culme de reporteri. Aia care apar seara la stiri, cu transmisiuni in direct sau nu. Toti, dar absolut toti au un stil extraordinar de cretin de a prezenta evenimentele.

R: "Buna seara, Easco! Buna seara, doamnelor si domnilor!"
E: "Buna seara, Reporter ce esti. Ce s-a intamplat de fapt acolo?
R: "Masina pe care o vedeti in spatele meu. A intrat in derapaj dupa ce a. FRANAT BRUSC! La vederea ornitorincului. Vremea umeda si carosabilul umed au ajutat la producerea accidentului. Am avut si eu accident o data si mi-a dat politia amenda! Hi. Hi. Hi. DIN FERICIRE. Nu au existat victime. Soferul masinii e teafar si. Nevatamat! Easco?"
E: "Ia p***, fa"

Nu se poate exemplifica aici in felul in care trebuie. Gogu Kaizer poate imita foarte bine si cu usurinta, daca doreste cineva sa vada ce si cum. Dar e de ajuns sa te uiti la Raluca Arvat. Aia e miezul din p****. Aia e cea mai enervanta. Aia trebuie sodomizata cu ura. Sa-i treaca. Sau nu, ca poate ii place si face mai rau.

4 comments:

  1. da bai gogule esti tare dar totusi schimba poza aia cu Bia k s-ar putea sa ti-o furi rau de tot si nu prea cred k e bine

    ReplyDelete
  2. misto blog! e inventiv, usor inteligent, direct( cea mai impotanta calitate) si iti descreteste fruntea. felicitari! imi place si numele. desi sunt folosite cu regularitate unele cuvinte mai putin decente, cum ar fi: ( vezi orice blog, alege unul la intamplare, din motive personale nu am sa exemplific nimic). a, si fiindca tot imi dau cu parerea, trebuie sa spun ca sunt deacord cu anonymous (oricine ar fi el si oricare ar fi motivelel lui) poate ca ar merge schimbata poza din profil. fetita aia e criminala in combinatie cu formatul si continutul blogului! :)) keep up the good work!

    ReplyDelete
  3. Folosirea regulata si cenzurata (sau sub orice alta forma deloc vulgara) a acelor cuvinte are menirea de a sublinia sau a intari anumite sentimente sau stari emotionale pe care Gogu Kaizer doreste sa le transmita cititorilor. Fetita din poza are legatura directa de rudenie cu Gogu Kaizer, deci probleme nu sunt. Nu de alta, dar combinatia e intr-adevar mortala. Lui Gogu Kaizer ii plac antitezele.
    Gogu Kaizer te intreaba acum daca espresia "usor inteligent" este o ofensa adusa la adresa facultatilor sale mentale...

    ReplyDelete
  4. nici o ofensa, ba din contra, chiar un compliment

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.