Thursday, August 31, 2006

Gogu Kaizer vs. muzica punct ro

Nu e vorba despre site, ci despre muzica romaneasca. Totul a inceput azi-dimineata, cand Gogu Kaizer a pornit TV Tunneru' propriu pentru a-si bea cafeaua in ritmuri emtivistice. Dezmembrat de somn si cu foamea-n glanda, se grabea catre bucatarie cand, intr-o fractiune de secunda, a calcat mausu' in picioare (ca n-are telecomanda, v-a mai zis), care gratie mirificului scroll a ramas pe Hatomic TV. Lesinat de foame, Gogu Kaizer a mers mai departe. In bucatarie a deschis ochii si a vazut ca firul de la maus era incolacit de piciorul lui. Dupa doua minute de holbat tampeste, lui Gogu Kaizer i-a trecut prin minte ideea nazdravana cum ca mausu' n-ar mai fi conectat la calculator. Trecand peste asta si revenind in fata calculatorului, Gogu Kaizer a fost obligat sa-si bea cafeaua in ritmuri atomice. Ar fi durut prea mult ca Gogu Kaizer sa conecteze mausu' din nou la calculator. Plus ca ar fi trebuit sa dea un Restart de toata frumusetea... Iata cine l-a incantat pe Gogu Kaizer cu versurile sale:

1. Alin - un adolescent frustrat sexual care se inroseste la mecla atunci cand se screme sa scoata operele astea de arta. Pe langa faptul ca sunt niste aberatii la care si o maimuta ar rade (cu fundul, nu oricum), baiatul ni le explica de parca ar fi tatal lor. Sa nu uitam despre atitudinea lui suferinda. Face ochii mici, buzele tuguiate, isi inroseste varful nasului si se dezlantuie. In mod normal, ai putea sa juri ca moare. Dar nu. In bezna cu el.

2. Anda Adam - urata, siliconata in buci (cică), ingamfata, convinsa ca e superba (Gogu Kaizer a vazut faraoance mai frumoase decat ea). Mandra solista urla ca din gura de sarpe ca a intrat unu' la ea in casa si ca vai! e un strain. Si cica sa sune cineva la noua unu unu. 911. Cum dracu' 911? Gogu Kaizer are o vaga senzatie ca ar fi 112... Dar nu e sigur. 911 parca era la americani... Dar iar nu e sigur. Aha! Gogu Kaizer s-a prins. Anda Adam e( sa-mi scuze Aurelian Temisan expresia) nebrutalizata din punct de vedere sexual. Clar. Un individ nevinovat a intrat la ea in casa si ea a si vazut oportunitatea unui viol. Dar nu se lasa usor, ca pe urma zice lumea ca e curva (departe de noi gandul asta). Asa ca sa sune cineva la 911, ea stiind ca nu raspunde nici dracu' acolo, si in tot timpul asta il (sa-mi scuze Andreea Banica expresia) "maltrateaza" p-ala pana la epuizare. Si gata cu suferinta.

3. Hi-Q - maimute topaind bucurosi ca bla bla bla razna nu stiu ce razna bla bla bla. Astia tot timpul sunt fericiti. Canta de parca au castigat la loto si ne scuipa pe noi, ceilalti. Sau probabil intra drogati la filmari. Ala rahitic se uita in doua directii diferite in acelasi timp, veverita aia se stramba cand rade si arata ca o papusa Barbie arsa in soba sau uitata pe calorifer, iar ala gras nu stie sa taca dracu' din gura. Plus ca asta mai are si blog (pe care Gogu Kaizer nu l-ar fi observat daca nu i l-ar fi aratat Paris Hilton). Si tot timpul sunt fericiti (Gogu Kaizer se repeta)! E dimineata! Cum dracu' sa fii fericit?

Pana cand n-a mai rezistat si a scos calculatorul din priza. Morala povestii: mausu' e inca agatat de piciorul lui Gogu Kaizer

3 comments:

  1. si uite asa nefututa devine nebrutalizata, si suge devine maltrateaza

    ReplyDelete
  2. Parerea mea e ca singurul om din lume care poate suporta combinatiile de pe Hatomic TV este... Chuck Norris, desigur.
    La ora asta, Anda Adam, asa de test.. neah, sa las dracu' sticla ca vad ca am idei tembele. Da' Hi-Q in mod clar trebuie sa le aplice cineva Destinatia Finala.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.